Tjedan o ADHD-u od 12. -18. listopada 2020.

Tjedan o ADHD-u od 12.-18. listopada 2020.
Draga djeco,  ovaj tjedan slave s mnogobrojnim aktivnostima djeca cijelog svijeta.  Dječji tjedan temelji se na članku 17. Konvencije UN-a o pravima djeteta : ‘Imate pravo na informacije koje su važne za vašu dobrobit dobiti putem radija, novina, knjiga , računala i drugi izvori. Odrasli bi se trebali pobrinuti da podaci koje dobivate nisu štetni i pomoći vam u pronalaženju i razumijevanju informacija koje su vam potrebne.

I mi smo pripremili aktivnosti iako je vrijeme koronavirusa te se odvijaju pojedinačno i intenzivno uz Play attention terapiju koju nastavljamo i idući tjedan koji je Tjedan o ADHD -u.

Naše aktivnosti možete pratiti ili aktivno biti uključeni u Savjetovalištu za djecu, mlade i obitelj pri POU Hrvatski dom Petrinja u koordinaciji sa voditeljem psihologom Arminom Hadžićem i suradnjom sa našim DND Sisak uz Doru Petrac  koordinatoricuaktivnosti  u našoj Udruzi .

U P.A. uključena su djeca s područja SMŽ,a pozitivni rezultati su vidljivi već kroz nekoliko dolazaka.

Usluga za djecu koja su uključena u naše programe je besplatna.

P.S. Naravno aktivnosti radno nastavljaju naši obučeni psići prema holističkom pristupu koji su dragi gosti u svakoj ustanovi u koju dolaze. Naš radni pas Čičko s nestrpljenjem očekuje svoje malene i velike prijatelje Bravo svima

‍Nosite maske i perite ručice, tako čuvate Vaše i naše  zdravlje.